Over ons

Welkom bij Stock Units, jouw betrouwbare partner voor hoogwaardige woonunits. Wij zijn toegewijd aan het leveren van innovatieve en praktische oplossingen voor al jouw huisvestingsbehoeften.

Laten we uw droomruimte creëren

Onze missie bij Stock Units is om hoogwaardige woonunits te leveren die voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten. 

We streven naar excellentie in alles wat we doen, van het ontwerpen en fabriceren van onze units tot het leveren van uitstekende klantenservice. 

Onze passie voor innovatie en kwaliteit drijft ons voortdurend om te streven naar verbetering en om onze klanten te voorzien van de best mogelijke ervaring.

Onze Beloftes

  • Kwaliteitsgarantie: We beloven hoogwaardige constructies met duurzame materialen die aan strenge normen voldoen.
  • Transparantie: We zijn open en eerlijk in al onze zakelijke praktijken, van prijsstelling tot communicatie over onze producten en processen.
  • Klanttevredenheid: Jouw tevredenheid staat voorop. We bieden uitstekende klantenservice en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met je ervaring bij Stock Units.
"Fantastische service en geweldige kwaliteit! Onze woonunit van Stock Units overtrof al onze verwachtingen. Het hele proces, vanaf het eerste contact tot de levering, verliep soepel en professioneel. We zijn erg blij met onze nieuwe thuis!" - Laura en Tom

"Wat een geweldige ervaring met Stock Units! Het team was zeer behulpzaam en vriendelijk, en onze woonunit werd precies op tijd geleverd zoals beloofd. De kwaliteit van de constructie is uitstekend en we zijn erg tevreden met onze beslissing om te investeren in een woonunit van Stock Units." - Mark

"We kunnen niet genoeg zeggen over de uitstekende service en kwaliteit van Stock Units. Vanaf het eerste gesprek voelden we ons goed begeleid en ondersteund. Onze woonunit werd snel en efficiënt geleverd en we zijn absoluut tevreden met het resultaat. Bedankt, Stock Units, voor het helpen realiseren van onze droomwoning!" - Sarah en Michael

ecom-no-replace-svtclFL3PFsl-lg-2
ecom-no-replace-xgZGBogikUsl-lg-2
ecom-no-replace-ftuviYmFZGsl-lg-3
ecom-no-replace-svtclFL3PFsl-lg-2
ecom-no-replace-xgZGBogikUsl-lg-2
ecom-no-replace-ftuviYmFZGsl-lg-3

Maak kennis met ons team

DSCF3766
Nick Man
CEO
DSCF3778
Daan
Sales & Marketing
DSCF3797
Jan de klerck
Hoofd technische dienst
DSCF3819
Emad Kolahi
Project Manager
DSCF3809
Patrick Dang
Design Director

REVIEWS

Erg blij met de 9x3,2m woonunit van Stock Units! Ik heb hem thuis bij mijn ouders op een hele mooie plek neer mogen zetten. Het is voor mij (23 jaar) een perfecte tussen oplossing voordat ik een huis ga kopen. 

ARJEN S.

Rectangle_1677
Rectangle_1677
Rectangle_1677
IMG-20240412-WA0021
IMG-20240412-WA0020
IMG-20240412-WA0014
IMG-20240412-WA0015
IMG-20240412-WA0019