TRANSPORT

Transport van Stock Units

Bij ons geniet je van gratis transport voor al onze stock units. We begrijpen dat het transporteren van een prefab woning of unit een belangrijk aspect is van het aankoopproces. Daarom streven we ernaar om dit zo eenvoudig en probleemloos mogelijk te maken voor onze klanten. Hieronder vind je meer informatie over ons transportbeleid:

Gratis Transport

We zijn trots om aan te kondigen dat al onze stock units worden geleverd met gratis transport. Of je nu een compacte eenheid voor een individuele woonruimte of een grotere unit voor een gezin bestelt, je hoeft je geen zorgen te maken over extra kosten voor het transport. Wij regelen het transport voor jou, zodat je je kunt concentreren op het plannen van je nieuwe leefruimte.

Professioneel Geregeld Transport

Ons transportteam bestaat uit ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in het veilig en efficiënt transporteren van prefab woningen en units. We werken samen met betrouwbare transportpartners om ervoor te zorgen dat je stock unit veilig en op tijd op de gewenste locatie wordt afgeleverd. Onze transporteurs zijn goed uitgerust en ervaren in het omgaan met prefab constructies, waardoor je gemoedsrust hebt tijdens het transportproces.

Flexibele Bezorgopties

We begrijpen dat elk project uniek is en dat de bezorgbehoeften van onze klanten kunnen variëren. Daarom bieden we flexibele bezorgopties om aan jouw specifieke eisen te voldoen. Of je nu een levering op een specifieke datum nodig hebt of extra hulp nodig hebt bij het lossen van de unit, ons team staat klaar om aan je wensen tegemoet te komen.

Transparante Communicatie

Tijdens het transportproces houden we je op de hoogte van de voortgang en eventuele wijzigingen in de leveringsschema's. Ons doel is om open en transparante communicatie te behouden, zodat je altijd op de hoogte bent van de status van je levering. Als je vragen hebt over het transport van je stock unit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen en eventuele zorgen weg te nemen.

Met gratis transport en professioneel geregeld transport, maken we het eenvoudig om je stock unit naar de gewenste locatie te brengen. Geniet van gemoedsrust wetende dat je stock unit veilig en op tijd wordt afgeleverd, zodat je snel kunt beginnen met genieten van je nieuwe leefruimte.